maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lohta, uusia perunoita ja kermaviilikastiketta



Kun aurinko porottaa taivaalta ja mittari näyttää yli 30 astetta, silloin ei hellan edessä malta kauaa seistä. Tässä on nopea ja äärimmäisen helppo ruoka arkeen. Mikäli et pidä tillistä, voit jättää sen pois kermaviilikastikkeesta. Kastike on yhtä hyvää pelkällä ruohosipulilla.

LOHTA, UUSIA PERUNOITA JA KERMAVIILIKASTIKETTA

Näitä tarvitset:
Lohta
Maustamiseen valkopippuria ja suolaa

Perunoita

1 prk kermaviiliä
½ tl suolaa
½ tl Sokeria
½ rkl sinappia
ripaus valkopippuria
ruohosipulia
tilliä

Näin se käy:
Laita pestyt perunat kiehumaan. Sekoita kermaviilin joukkoon suola, sokeri, sinappi, valkopippuri, silputtu ruohosipuli ja tilli. Laita kastike jääkaappiin maustumaan.
Paista lohi ja mausta se oman maun mukaan. Käy syömään!


Tein itse lohimedaljonkeja. Ne ovat helppoja ja nopeita paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti